• slider-image

Intellisol

Grafische vormgeving, signing en uitvoering

De aankleding van een publieke- of kantoorruimte vraagt om inlevingsvermogen. Wat wil de opdrachtgever dat zijn ruimte uitstraalt? Hoe moet de werknemer zijn nieuw kantoor beleven? En hoe moet de bezoeker die ruimte ervaren? Is het een puur praktische oplossing, zoals er velen zijn, of schuilt er een verhaal achter het hele concept?

Het eerste energiepositieve centrum van Vlaanderen vraagt om een doordacht concept.vraagt om een doordacht concept. We stelden Intellisol een concept voor met een duidelijke verwijzing naar de architectuur van hun nieuwe kantoorgebouw. De kenmerkende lijnen buiten op de gevel zijn vertaald naar binnen. Het levert een speels lijnenspel op, onderbroken door grote kleurvlakken en foto's. Foto's die energie symboliseren.

De uitvoering doet recht aan ieders verwachting: de opdrachtgever ziet dat zijn doordacht architectuurconcept ook binnen gerespecteerd wordt, de werknemer merkt dat zijn kantoor een open ruimte is met genoeg privacy en de bezoeker ervaart rust in een grote transparante ruimte.